07/06/2018

Squeasy amb Pallapupas per Un dia de Nassos!

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de Juny, Pallapupas celebra Un Dia de Nassos en diferents racons de Catalunya.

Els Pallapupas, pallassos d’hospital, fan riure prop de 40.000 nens i nenes hospitalitzats cada any i acompanyen a les seves famílies en el mal tràngol de la malaltia.

Treballen per millorar l’estat d’ànim dels malalts, generant un canvi positiu gràcies a l’humor.

Un cop a l’any, surten dels hospitals per compartir riures amb tothom i passar… UN DIA DE NASSOS!
Enguany ho celebren els dies 9 i 10 de juny al Tibidabo, el Zoo, a l’Illa Fantasia, Catalunya en Miniatura, Naturlandia i la Granja d’Aventura Park. Les entrades són a meitat de preu i són per a col·laborar en la causa; les pots trobar
AQUÍ!

UN DIA DE NASSOS es celebra des de fa 9 anys amb l’objectiu d’omplir de riures els hospitals amb els fons recaptats amb la venda d’entrades i nassos de pallasso.

Foto de www.estovadeamor.com

Des d’Squeasy valorem molt la gran tasca que fan els Pallapupas pels nens malalts, ja que creiem que l’estat d’ànim és la base de tot. Per això, des de fa 3 anys, col·laborem en la causa amb una ampolla dissenyada especialment per a recaptar fons que ajuda a desenvolupar la gran feina que fan dia a dia.

Es combina el color transparent, com és un pallasso i els nens, i el tap ben vermell, com el nas de pallasso que tant els caracteritza; per a aconseguir-la i col·laborar en la causa pots trobar-la AQUÍ 


Us animem a tots a viure un dia de nassos aquest cap de setmana!

Anima’t i compra la teva entrada solidària amb el 50% de descompte per:

PALLAPUPAS Un Dia de Nassos from Ubika Marketing Online on Vimeo.

Últimas entradas en el blog

- 16/03/2019 -

28 nombres de niñas modernos para padres primerizos

Llevas tiempo dándole vueltas al tema. Es algo que poco a poco te comienza a preocupar más de la cuenta. ¿Cuánto tiempo llevas pensando en nombres de niñas modernos?

- 05/03/2019 -

¿Sabes cómo se recicla el plástico? ¡Descubre las 5 fases!

Desde hace tiempo, el plástico ha pasado a ser un material con un papel importante en nuestra sociedad. ¿Alguna vez te has planteado cómo se recicla?

- 26/02/2019 -

Los 30 Gadgets que necesitas en tu Kit para viajar

¿Cuánto tiempo llevas pensando en un descanso de tu rutina? ¿Tienes planeadas unas vacaciones en las próximas semanas? ¿Crees que lo tienes todo preparado? Si la respuesta es negativa o te genera alguna duda, no te preocupes porque es habitual. Siempre se suelen pasar por alto algunos de los elementos más básicos de todo Kit para viajar.

¿Quieres que te avisemos de las novedades y recibir descuentos exclusivos? ¡Suscríbete!

He leído y acepto la política de privacidad del sitio.